به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجتالاسلام علیرضا فرهنگ امام جمعه آران و بیدگل با حضور در تأمین اجتماعی شعبه آران و بیدگل، نماز جماعت ظهر و عصر را در جمع کارکنان این مجموعه اقامه کرد.
وی در جمع کارکنان این اداره، با اشاره به روزهای پایانی ماه مبارک شعبان، اظهار داشت: برترین اعمال نزد خداوند، ترک محارم و ادای واجبات است و هر انسان مؤمنی باید در جایگاه مسئولیتی که قرار دارد، وظیفه خود را با نیت الهی و روحیه خدمت انجام دهد.
امام جمعه آران و بیدگل، با تأکید بر جایگاه معنوی خدمترسانی در نظام اسلامی، افزود: محیطهای اداری اگر با اخلاص و روحیه تکریم مردم همراه باشد، میتواند به صحنهای از عبادت تبدیل شود، گرهگشایی از مشکلات مردم، تسهیل امور مراجعان و پاسخگویی شایسته، مصداق عمل صالح و مورد رضایت پروردگار است.
حجتالاسلام فرهنگ با توصیه به استمرار انس با دعا و مناجات، خاطرنشان کرد: مناجات شعبانیه منسوب به امیرالمؤمنین علی(ع) سرشار از معارف بلند توحیدی است و نباید تنها به ماه مبارک شعبان محدود شود، فراز نورانی «إِلَهِی تَوَلَّ مِنْ أَمْرِی مَا أَنْتَ أَهْلُهُ» درسی برای توکل، توسل و سپردن امور به تدبیر الهی در کنار تلاش و مجاهدت انسان است.
وی با اشاره به شرایط فرهنگی و اقتصادی جامعه، بر ضرورت دعا برای رفع مشکلات فرهنگی، دینی، اقتصادی و اشتغال تأکید کرد و ادامه داد: باید از خداوند متعال بخواهیم تلاشها و خدمات ما در مسیر رضایت الهی و مورد قبول حضرت بقیةالله الاعظم امام مهدی(عج) قرار گیرد.
انتهای پیام. /












نظر شما